Nyt tag i Viborg

Nyt tag i Viborg - eller renovering af det eksisterende?

Trænger din bolig eller dit sommerhus til et nyt tag, så er S.G.A Montage dit professionelle tagfirma til opgaven. Som tømrerfirma med mange års erfaring har vi specialiseret os i netop tagarbejde fra renovering af tage og mindre reparationer til lægning af nyt tag.

Vi lægger nyt tag i Viborg, Aars, Skive og i Aalestrup for blot at nævne nogle af de mange områder, vores kunder kommer fra. Vi laver tagarbejde både på boliger og sommerhuse – så lad ikke et udslidt tag skæmme eller skade din ejendom. Ring til os, og vi hjælper dig til at finde de bedste løsninger til netop din bolig eller dit sommerhus. Vi tager både de mindre tagprojekter ind og de større, hvor der skal laves en ombygning af hele overetagen i forbindelse med f.eks. nyt tag i Viborg.

Kvalitet og professionel rådgivning

Som tømrerfirma lægger vi vægt på at være lydhøre overfor alle ønsker og behov og give vores kunder den bedst mulige rådgivning. Der kan være mange grunde til, at du skal have et nyt tag. Det kan skyldes skader på taget eller almindelig slitage – eller at du bare ønsker at give dit hus et friskt og opdateret look med et nyt tag. Uanset årsagen er det vigtigt, at du vælger et tag, der passer til huset og dit budget.

Når vi arbejder med lægning af nyt tag, har vi altid kvalitetsløsningerne med i værktøjskassen, og vi har masser af input og idéer til, hvilke tagløsninger der vil se godt ud på din ejendom, passe til den underliggende konstruktion, dine ønsker og dit budget. Vi skræddersyr med andre ord en fuldstændig tagløsning til dig f.eks. på et nyt tag i Viborg.

Udnyt boligen eller sommerhuset fuldt ud

Som tømrerfirma kan vi også hjælpe dig med at se nye muligheder i din bolig eller dit sommerhus. I forbindelse med lægningen af et nyt tag, kan en ellers uudnyttet tagetage
f.eks. tages ind og udnyttes som boligkvadratmeter, så I ikke bare får et nyt tag, men meget mere plads. Det kan også være, at en løsning med kviste eller ovenlysvinduer er lige det, der gør, at overetagen får en bedre funktion og et helt nyt udtryk med masser af lys og luft. Det eneste, du eller I skal gøre, er at fortælle os om jeres behov, idéer og ønsker, så finder vi de helt rigtige tagløsninger til jer.

Brug for et tilbud på et nyt tag i Viborg eller en af nabobyerne?

Skal du have skiftet tag i Aalestrup, Viborg eller en af nabobyerne, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon +45 20 18 71 41 eller sende os en mail på simongaardsted@gmail.com. Du kan også bruge vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Når vi har set på dit hus eller sommerhus og fået klarlagt, hvilke ønsker du har, laver vi et uforpligtende tilbud på opgaven – hos os er du sikret kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Få dit tilbud her